Τομείς δραστηριότητας

Ανοίγουμε ποικίλες και δυναμικές κατευθύνσεις που διευκολύνουν την πρόοδό σας, δημιουργώντας επαφές στον τομέα του εμπορίου και της διαφήμισης. Προωθούμε επίσης επιχειρηματικές ευκαιρίες, projects και εμπορικές εκθέσεις, σε συνδυασμό με την οργάνωση επαγγελματικών διασκέψεων και σεμιναρίων για θέματα σχετικά με τις σχέσεις Ισραήλ-Ελλάδας.

Τι προσφέρουμε

Για να εγγραφείτε στο Επιμελητήριο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Ενθαρρύνουμε και βοηθούμε Ισραηλινές και Ελληνικές επιχειρήσεις να προωθήσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες μεταξύ των δύο χωρών

 • Ενδυνάμωση επιχειρηματικών και κοινωνικών δεσμών στην Ελλάδα
 • Οργάνωση εμπορικών αντιπροσωπειών για την προώθηση επιχειρήσεων και τουρισμού
 • Στενή συνεργασία με υπουργεία, διπλωματικές αποστολές και οικονομικές οργανώσεις
 • Καθοδήγηση των μελών του Επιμελητηρίου μέσω του επιχειρηματικού EcosystemForum
 • Σεμινάρια και συνέδρια πάνω σε επαγγελματικά θέματα που απασχολούν τις Ισραηλινές εταιρείες
 • Ενημέρωση και βοήθεια στους εξαγωγείς προϊόντων σχετικά με τη φορολογία, τα οικεία πιστοποιητικά, τις κανονιστικές ρυθμίσεις και τις απαιτήσεις συμμόρφωσης σχετικά με το κρατικό πλαίσιο ρύθμισης λειτουργίας των επιχειρήσεων
 • Διεξαγωγή ετήσιων εκδηλώσεων ως ορόσημα για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του Επιμελητηρίου και των μελών του
 • Οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων με στόχο τη δημιουργία ευκαιριών δικτύωσης μεταξύ συναδέλφων με την επιχειρηματική κοινότητα στην Ελλάδα
 • Προώθηση συναντήσεων και συνεργασιών νέων επιχειρηματιών και στις δυο χώρες, με στόχο τη δημιουργία τεχνολογικών και κοινωνικών ευκαιριών

Επενδυτικές Ευκαιρίες για Ισραηλινές Εταιρίες στην Ελλάδα >>

Ecosystem Forum

Μια νέα πρωτοβουλία που στοχεύει στη δημιουργία ενός υγιούς οικοσυστήματος Ισραήλ-Ελλάδας για τους νέους επιχειρηματίες, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με το Εμπορικό Επιμελητήριο Ισραήλ-Ελλάδας, το Ecosystem Forum είναι μια προσπάθεια ενεργοποίησης και σύνδεσης των νέων τεχνολογικών επιχειρηματιών των δύο χωρών.

Η διοίκηση και τα μέλη του Επιμελητηρίου ενθαρρύνουν νέους Ισραηλινούς επιχειρηματίες, ιδρυτές εταιρειών και διευθύνοντες συμβούλους εταιρειών να δημιουργήσουν και να καλλιεργήσουν:

 • Ένα μοναδικό οικοσύστημα μεταξύ διαφόρων τομέων της ισραηλινής βιομηχανίας, high-tech και των συνεργατών της, με τις αντίστοιχες ελληνικές εταιρείες.
 • Επιχειρηματικότητα που προωθεί επαγγελματικές ευκαιρίες και παράγει έρευνα και ανάπτυξη, ενώ παράλληλα προάγει αμοιβαία συμφέροντα που δημιουργούν μια βέλτιστη κοινωνική και επιχειρηματική υποδομή.
 • Ενημέρωση των νέων Ελλήνων επιχειρηματιών και των συνεργατών τους για το Ισραήλ και τη δυνατότητα να βιώσουν το Ισραήλ ως χώρα που προωθεί καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες (start-up nation).
 • Να δώσει αυξημένη αξία στις παραδοσιακές δραστηριότητες του Επιμελητηρίου ως διμερούς οργανισμού.

Υποστήριξη και βοήθεια σε διάφορους τομείς δραστηριοτήτων:

Επαγγελματικές ευκαιρίες

Ο κύριος στόχος του Επιμελητηρίου είναι να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων στο Ισραήλ και την Ελλάδα, παρέχοντας πληροφορίες και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση των επιχειρηματικών ευκαιριών. Οι παραπάνω παροχές αφορούν ισραηλινές και ελληνικές επιχειρήσεις που αναζητούν προμηθευτές, εισαγωγείς, διανομείς, υπηρεσίες, τεχνολογίες, επιχειρηματικούς εταίρους καθώς και ευκαιρίες έρευνας και ανάπτυξης.

Έρευνα αγοράς

Το Επιμελητήριο βοηθά τα ενδιαφερόμενα μέλη να συντονίζουν και να διεξάγουν έρευνες αγοράς που αποσκοπούν στην εξέταση της επιχειρηματικής σκοπιμότητας προϊόντων, υπηρεσιών, εξαγωγών, εισαγωγών, ακινήτων, υλικοτεχνικής υποστήριξης κλπ. στην ελληνική αγορά, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν μια αξιόπιστη και ενημερωμένη εικόνα της ελληνικής αγοράς.

Επιχειρηματικότητα, νεοσύστατες επιχειρήσεις, δημιουργία κοινού οικοσυστήματος

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου και τα μέλη του ενθαρρύνουν τη συμμετοχή νέων Ισραηλινών επιχειρηματιών και επιχειρήσεων, προκειμένου να δοθεί περαιτέρω αξία στις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου. Ένα κοινό φόρουμ Ισραήλ-Ελλάδας θα δημιουργηθεί υπό την επαγγελματική αιγίδα του Επιμελητηρίου, προσφέροντας ευκαιρίες για την ενίσχυση νέων επαγγελματικών ιδεών και πρωτοβουλιών.

Εμπορικές αποστολές, σεμινάρια και επαγγελματικά συνέδρια

Το Επιμελητήριο διοργανώνει εμπορικές αποστολές από το Ισραήλ στην Ελλάδα με στόχο τις συναντήσεις και τις εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα διοργανώνει και φιλοξενεί εμπορικές αποστολές από την Ελλάδα στο Ισραήλ με τον ίδιο σκοπό.

Διαφήμιση

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στο Ισραήλ / Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα
Εάν θέλετε να τοποθετήσετε μια διαφήμιση στον ιστότοπό μας, χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο: Διαφήμιση
Αν η επαγγελματική ευκαιρία είναι στην Ελλάδα, συμπληρώστε και υποβάλετε τη φόρμα και θα φροντίσουμε να την αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν.
Εάν επιθυμείτε να λάβετε λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε από τις παρακάτω διαφημίσεις, επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο.
* Το περιεχόμενο των διαφημίσεων μπορεί να περιέχει γραμματικά λάθη ή παραλείψεις. Το Εμπορικό Επιμελητήριο Ισραήλ-Ελλάδας δεν εγγυάται την ακρίβεια ή την ακεραιότητα των πληροφοριών που δημοσιεύονται σε αυτό το τμήμα.