H ομάδα του Επιμελητηρίου και τα Μέλη Διοίκησης

Σκοπός του Επιμελητηρίου είναι να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των επιχειρήσεων και των τοπικών κοινωνιών στις δύο χώρες, βοηθώντας ταυτόχρονα τις Ισραηλινές εταιρείες να εξοικειωθούν με τους Έλληνες ομολόγους τους και να διερευνήσουν και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα.

Η ομάδα

Για να εγγραφείτε στο Επιμελητήριο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Η ομάδα

Σάμπυ Μιωνής

Πρόεδρος

Ο κος Σάμπυ Μιωνής είναι ένας σεβαστός φιλάνθρωπος και διεθνής επιχειρηματίας που μετανάστευσε από την Ελβετία στο Ισραήλ το 2006. Δημιούργησε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, την οποία και πούλησε σε μια παγκόσμια ιδιωτική τράπεζα. Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, ο κος Μιωνής έχει βαθιά γνώση για την Ελλάδα και την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, με την οποία και διατηρεί ισχυρούς δεσμούς . Είναι γνωστός όχι μόνο για την επαγγελματική του επιτυχία, αλλά και για την ακτιβιστική του δραστηριότητα στο Ισραήλ, ενάντια στον αντισημιτισμό, καθώς επίσης και για τη γενναιοδωρία του στην τοπική ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Είναι συνιδρυτής του Ισραηλινού κέντρου για τη Βελτίωση της Παιδικής Ηλικίας, μέλος του συμβουλίου ADL Israel, μέλος της παγκόσμιας οργάνωσης Keren Hayesod, συμπροεδρεύων της Task Force για τον αντισημιτισμό και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εβραϊκής Υπηρεσίας (Jewish Agency) και το «Beit-Hatfutsot».

Κόμπι Μπίτον

Γενικός Διευθυντής

Ο κος Κόμπι Μπίτον είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της INTEGRITAS PEOPLE & BUSINESS (IPB). Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επιχειρηματική ανάπτυξη στο Ισραήλ και στις διεθνείς αγορές, συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Τα τελευταία 23 χρόνια, ο κος Μπίτον ασχολείται με την παροχή συμβουλών για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και τη διεξαγωγή πρωτοβουλιών καινοτομίας σε οργανώσεις και ιδιωτικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιείται εκτενώς και στην Ελλάδα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τόσο την επιχειρηματική όσο και την κοινωνική κουλτούρα της χώρας και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο επιχειρηματιών. Ο κος Μπίτον είναι κοινωνικός επιχειρηματίας με πολύχρονη εμπειρία στο Ισραηλινό Startup οικοσύστημα, μέντορας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Ισραηλινών καινοτόμων εταιρειών Intervyo, SkySaver και KisLev.

Τόμερ Άιζακ

Νομικός σύμβουλος

Ο κ. Τόμερ Άιζακ, Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου και Νομικός Σύμβουλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδας, κατέχει πτυχίο Νομικής (LLB), πτυχίο Οικονομικών (BA)και μεταπτυχιακό τίτλο Νομικής (LLM) από το Πανεπιστήμιο της Χάιφα. Στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού του, τιμήθηκε από το «Κέντρο Δικαίου και Τεχνολογίας» και την εταιρεία «Aladdin» για την έρευνά του στη συμπεριφορική οικονομία. Ο κ. Άιζακ είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου στο Ισραήλ από το 2006 και από το 2007 εργάζεται ως δικηγόρος στα στρατοδικεία. Ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στο ποινικό τμήμα του Περιφερειακού Εισαγγελέα και ξεκίνησε την καριέρα του ως δικηγόρος και οικονομολόγος στην Ernst & Young (Ισραήλ) στο Τμήμα Φορολογικών και Κρατικών Κινήτρων. Σήμερα είναι επιχειρηματίας καθώς επίσης νομικός και οικονομικός σύμβουλος σε διεθνείς οργανισμούς.

Ίτσικ Καμίλιαν

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων

Ο κ. Ίτσικ Καμίλιαν ειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα των στρατηγικών μέσων σε Ισραηλινές και διεθνείς εταιρείες καθώς επίσης και σε πρεσβείες, κυβερνητικά γραφεία και εταιρείες τεχνολογίας. Με τα χρόνια, ο κ. Καμίλιαν ανέλαβε διοικητικά καθήκοντα σε κορυφαίες εταιρείες, εστιάζοντας τόσο στη διοίκηση όσο και στο μάρκετινγκ της επιχείρησης. Το έργο του χαρακτηρίζεται από τη σύνδεση των γνώσεών του για την ανάπτυξη επιχειρήσεων με την ενσωμάτωση και την υλοποίηση σημαντικών πρωτοβουλιών στο μάρκετινγκ. Παράλληλα δουλεύει εθελοντικά ως διευθύνων σύμβουλος του Club Ambassadors στο Ισραήλ, μια κοινωφελής εταιρεία με όραμα την ενίσχυση των δεσμών της διπλωματικής κοινότητας με το Ισραήλ.

Συμβουλευτική επιτροπή

Με πολυετή εμπειρία, επιχειρηματική τεχνογνωσία και ευρύ δίκτυο εμπορικών, οικονομικών και πολιτιστικών δεσμών σε πολλούς τομείς, η Συμβουλευτική Επιτροπή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδας υποστηρίζει την επιχειρηματική ανάπτυξη του Επιμελητηρίου. Ο ρόλος των πέντε μελών της επιτροπής είναι να βοηθήσουν τη διοίκηση και την ηγεσία του Επιμελητηρίου στη λήψη αποφάσεων, εξετάζοντας πιθανές διαφορές και συγκρούσεις συμφερόντων και προωθώντας τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου με τρόπους που συμβάλλουν στην προώθηση των υποθέσεων των μελών του.
Το Εμπορικό Επιμελητήριο Ισραήλ-Ελλάδας είναι ένας εθελοντικός οργανισμός που έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή επιχειρηματίες, εταιρείες και ακαδημαϊκές οργανώσεις που έχουν δεσμευτεί να προωθήσουν τις διμερείς εμπορικές και οικονομικές σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας.